Externe

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia. Risc crescut de incendii.

Atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Grecia. Se vor înregistra temperaturi foarte ridicate în anumite zone şi există risc crescut de incendii.

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia | Foto: pixabay.com Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia | Foto: pixabay.com

 

 


Cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Grecia sunt informaţi de Ministerul Afacerilor Externe că în această ţară au fost anunţate temperaturi foarte ridicate în anumite zone, până în 14 iunie. 

 


Ministerul Protecţiei Civile şi Crizelor Climatice avertizează că va exista un risc crescut de incendii, îndeosebi în regiunile Attica, Peloponez şi în Grecia continentală - zonele Viotia, Fthiotida şi Fokida.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728875 şi +30 210 6728879 şi al Consulatului General al României la Salonic: +30 2310 340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.


De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Atena: +306978996222 şi al Consulatului General al României la Salonic: +306946049076.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un cunoscut prezentator a dispărut în Grecia după o plimbare

abonare newsletter