Externe

A fost găsit încă un cadavru în urma incendiului uriaș din Valencia. Numărul victimelor a crescut la 10.

Poliţia spaniolă a găsit un al zecelea cadavru în blocul de apartamente devastat de un incendiu uriaş în al treilea oraş ca mărime din Spania, Valencia.

Incendiu devastator în Spania/ Foto: @CoordinadoraCv - X Incendiu devastator în Spania/ Foto: @CoordinadoraCv - X

 

 


Poliţia spaniolă a găsit un al zecelea cadavru în blocul de apartamente devastat de un incendiu uriaş în al treilea oraş ca mărime din Spania, Valencia, au anunţat sâmbătă autorităţile, citate de Reuters și Agerpres.ro

 


Incendiul, alimentat de vânturi puternice, a izbucnit joi seara în districtul bogat El Campanar.

Aproximativ 100 de supravieţuitori erau cazaţi în hoteluri vineri seara. Un minut de reculegere era programat pentru sâmbătă la Primăria din Valencia, a doua din cele trei zile oficiale de doliu decretate după incendiu.


Serviciile de urgenţă au declarat că incendiul a început la etajul patru al unuia dintre turnuri, dar nu au oferit nicio cauză. Un magistrat local a deschis o anchetă cu privire la incendiu.

Clădirea, care cuprinde două turnuri legate prin ceea ce dezvoltatorii săi au descris ca fiind un „lift panoramic” a fost finalizată în 2008, au spus oficialii. Avea 138 de apartamente, conform ziarului El Pais. Localnicii s-au mobilizat, donând haine, alimente şi medicamente pentru locuitorii supravieţuitori care şi-au pierdut toate bunurile în incendiu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pagube însemnate în urma incendiului din Baciu. Un bloc de locuințe din zonă, afectat de flăcările devastatoare.

Bărbat imobilizat la pat, mort în incendiul ce i-a cuprins casa din Muntele Săcelului

abonare newsletter