Externe

Studentul care a ucis 14 oameni în Praga ar mai fi comis alte două crime, înaintea atacului armat de la Universitate. Și-ar fi ales victimele la întâmplare.

David Kozak, studentul care a ucis 14 oameni la Praga, ar mai fi comis săptămâna trecută două crime. Poliția crede că tânărul și-a ales victimele la întâmplare.

David Kozak, studentul care a ucis 14 persoane în Praga. Foto: digi24.ro David Kozak, studentul care a ucis 14 persoane în Praga. Foto: digi24.ro

 

 


Vinerea trecută, în pădurea Klánovice, din apropiere de Praga, s-au auzit focuri de armă. Polițiștii chemați la fața locului au găsit două cadavre, al unui bărbat de 32 de ani și al fiicei sale în vârstă de doar două luni. Ambii au fost împușcați.

 


Polițiștii nu au reușit să dea de urma criminalului, înainte de tragedia de la Praga. Acum, anchetatorii spun că au indicii că Kozak este și autorul crimelor din Klánovice și cred că acesta și-a ales victimele la întâmplare, potrivit Digi24.ro, care citează The Independent.

Un atac armat a avut loc, joi, la Universitatea din Praga. 


CITEȘTE ȘI: 
Atac armat la Universitatea din Praga, soldat cu câțiva MORȚI și ZECI de răniți!

În urma masacrului, 14 oameni au murit, iar alți zeci au fost răniți. Ulterior, în urma schimbului de focuri, Poliția l-a „eliminat” pe atacator. 

Kozak, în vârstă de 24 de ani, era student Universitatea din Praga și avea un canal de Telegram unde și-a mărturisit intenția de a comite crime în masă. El s-ar fi inspirat din alte atacuri similare, inclusiv unul comis la o școală din Rusia. Încă înainte de comiterea masacrului, David Kozak și-a ucis tatăl, fiind în vizorul Poliției pentru alte presupuse crime comise anterior. 


Crimele în masă de joi reprezintă cel mai grav astfel de incident din istoria Cehiei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac armat la Universitatea din Praga, soldat cu câțiva MORȚI și ZECI de răniți!

abonare newsletter