Externe

Tragedie la o uzină de materiale explozive din Italia. Trei persoane au murit. FOTO

Trei persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma deflagraţiei produse la o uzină de materiale explozive de uz civil în apropiere de Chieti.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma deflagraţiei produse la o uzină de materiale explozive de uz civil în apropiere de Chieti/ Foto: captură video agenzianova.com Trei persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma deflagraţiei produse la o uzină de materiale explozive de uz civil în apropiere de Chieti/ Foto: captură video agenzianova.com

 

 


Trei persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma deflagraţiei produse la o uzină de materiale explozive de uz civil în apropiere de Chieti, oraş în centrul Italiei.

 


Explozia s-a produs la miezul zilei la întreprinderea Esplodenti Sabino, care nu doar că fabrică explozibili, dar se ocupă şi de dezamorsarea bombelor, minelor sau a altor proiectile explozive, indică societatea pe site-ul său web.

CITEȘTE ȘI:
Explozie la o bucătărie într-un bloc din Zorilor

Potrivit media italiene, în afara persoanelor decedate, ar putea să existe şi răniţi în urma exploziei. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea cauzelor accidentului.


Această uzină a fost deja scena unei explozii care a făcut trei morţi în decembrie 2020. Conform presei italiene, prima audiere preliminară în cazul exploziei din 2020 urmează să aibă loc joi. Zece persoane au fost inculpate, între care compania însăşi.

Societatea respectivă a fost pusă sub sechestru în decembrie 2020 până la finalul anchetei şi nu s-a redeschis decât şapte luni mai târziu, în iulie 2021, potrivit aceloraşi surse. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu în industria muzicală! Cântărețul italian Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani

Incendiu pe aeroportul Catania din Italia. Zborurile, anulate până miercuri

abonare newsletter