Externe

Incendiu pe aeroportul Catania din Italia. Zborurile, anulate până miercuri

Zborurile din şi spre aeroportul din Catania din sudul Italiei sunt suspendate până miercuri, după un incendiu care a avut loc duminică noapte.

Aeroport/ Foto: airportsterminal.com Aeroport/ Foto: airportsterminal.com

 

 


Zborurile din şi spre aeroportul din Catania din sudul Italiei sunt suspendate până miercuri, după un incendiu care a avut loc duminică noapte, relatează luni dpa.

 


SAC, compania care administrează aeroportul internaţional Vincenzo Bellini, a anunţat că zborurile vor fi suspendate până miercuri la ora 14:00 (12:00 GMT) din cauza unui „incendiu care s-a declanşat în aeroport”.

Compania a anunţat iniţial că zborurile vor fi suspendate până luni dimineaţă. Pompierii au declarat că situaţia a fost „delicată şi solicitantă”, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.


Agenţia a relatat că pompierii au fost chemaţi pe aeroportul din Sicilia în jurul orei 23:30 duminică. Potrivit aeroportului, nimeni nu a fost rănit în incendiu. „Le mulţumim pompierilor, organismelor de stat, salvatorilor şi comunităţii de pe aeroport pentru răspunsul rapid”, a postat compania care administrează aeroportul pe Twitter.

În luna mai, peste un milion de pasageri au trecut prin aeroportul din Catania, potrivit datelor furnizate de Assaeroporti, asociaţia italiană a aeroporturilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un restaurant din Cluj-Napoca. Mai multe persoane s-au autoevacuat. Intervin paramedicii SMURD

Incendiul la o casă din comuna Ciucea s-a extins și la vecini. Butelia unui aragaz a explodat. VIDEO

abonare newsletter