Actualitate

Incendiul la o casă din comuna Ciucea s-a extins și la vecini. Butelia unui aragaz a explodat. VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o bucătărie de vară și o casă din comuna Ciucea, județul Cluj. O butelie de la un aragaz a explodat, iar flăcările s-au extins.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o bucătărie de vară și o casă din comuna Ciucea/ Foto: ISU Cluj Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o bucătărie de vară și o casă din comuna Ciucea/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit la o bucătărie de vară și o casă din comuna Ciucea, județul Cluj, vineri dimineața.

 


Potrivit pompierilor, o butelie de la un aragaz a explodat, iar flăcările s-au extins și la acoperișul bucătăriei de vară.

În urma incendiului un bărbat de 80 de ani care a suferit arsuri a fost transportat la spital.


„Pompierii au finalizat intervenția de la incendiul petrecut în Cătunul Calea Lată, comuna Ciucea. Echipajele noastre au acționat pentru stingerea flăcărilor care au pornit de la hornul unei bucătării de vară de aproximativ 50 de mp. În interiorul bucătăriei de vară s-a aflat și un aragaz a cărui butelie a explodat. În consecință, incendiul s-a extins și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Totodată, a fost afectată o altă casă din vecinătate, pe o suprafață de 10 mp din streașină. Bărbatul de 80 de ani care a suferit arsuri a fost în cele din urmă transportat la spital de către paramedicii SMURD. La intervenție au luat parte trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din comuna clujeană Ciucea! Un bărbat de 80 de ani a suferit arsuri pe față

Locatarii unui bloc din Cluj, iritați de cum „se iubesc” vecinii lor: „Urlă de plăcere de trezesc și morții”

abonare newsletter