Externe

Două persoane, lovite mortal de metrou la o staţie din Paris. Martorii au ajuns la spital în stare de şoc

Două persoane fără adăpost, un bărbat şi o femeie, au murit în noaptea de miercuri spre joi după ce au fost lovite de o garnitură de metrou la Paris.

Două persoane fără adăpost, un bărbat şi o femeie, au murit în noaptea de miercuri spre joi după ce au fost lovite de o garnitură de metrou la Paris/ Foto: pixabay.com Două persoane fără adăpost, un bărbat şi o femeie, au murit în noaptea de miercuri spre joi după ce au fost lovite de o garnitură de metrou la Paris/ Foto: pixabay.com

 

 


Două persoane fără adăpost, un bărbat şi o femeie, au murit în noaptea de miercuri spre joi după ce au fost lovite de o garnitură de metrou la Paris, informează pompierii, compania de transport public din capitala Franţei (RATP) şi surse apropiate de dosar.

 


În jurul orei locale 00:45 (22:45 GMT), în staţia de metrou Gaîté, situată în al XVI-lea arondisment al capitalei, „două persoane au coborât din proprie iniţiativă pe şine şi au fost loviţi de garnitura care venea în staţie”, a precizat RATP la solicitarea France Presse.

„A fost deschisă o anchetă de către poliţie pentru a stabili circumstanţele exacte ale acestei drame”, a adăugat ea.


„Este vorba de două persoane care par să fie fără adăpost”, a declarat o sursă apropiată de dosar. Patru „martori şocaţi” ai accidentului, care a avut loc pe linia 13 a metroului parizian, au fost preluaţi de salvatori, potrivit pompierilor.

„Testele de alcoolemie şi de consum de droguri ale mecanicului garniturii de metrou s-au dovedit a fi negative”, a precizat RATP, adăugând că „a fost înfiinţată imediat o celulă de ajutor pentru victime”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un bloc de trei etaje „răsare” între case, pe strada Paris. Zona, în vizorul investitorilor imobiliari

Răspunsul lui Boc pentru cei care contestă modernizarea spațiilor publice. „Cum vedeți la Paris sau la Valencia, așa se amenajează și Clujul. Preferați asfalt sau gropi?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter