Externe

Cel puţin 19 morţi în urma unui accident de autobuz. Șoferul a pierdut controlul volanului după explozia unui cauciuc

Șoferul unui autobuz încărcat cu călători a pierdut controlul volanului şi a căzut de pe un pod. Cel puțin 19 persoane au murit.

Șoferul unui autobuz încărcat cu călători a pierdut controlul volanului şi a căzut de pe un pod/ Foto: @ILMONDO56028347 - Twitter Șoferul unui autobuz încărcat cu călători a pierdut controlul volanului şi a căzut de pe un pod/ Foto: @ILMONDO56028347 - Twitter

 

 


Șoferul unui autobuz încărcat cu călători a pierdut controlul volanului şi a căzut de pe un pod, în apropierea oraşului Shibchar, din Bangladesh, accident în care şi-au pierdut viaţa 19 persoane, transmite duminică Reuters.

 


Numărul morţilor ar putea creşte pentru că unii dintre pasagerii răniţi sunt în stare critică, a precizat un reprezentant al poliţiei din Shibchar, oraş aflat la aproximativ 80 de kilometri de capitala Dhaka.

Autobuzul, în care se aflau mai mult de 40 de pasageri, a căzut de la o înălţime de 9 metri într-un şanţ, după ce a rupt balustradele de protecţie ale unui pod rutier de peste râul Padma.


Şoferul, care şi-a pierdut viaţa în accident, pare să fi pierdut controlul volanului după explozia unui cauciuc. Cauzele accidentului sunt în continuare investigate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O lună de la cutremurul din Turcia. Bilanțul a ajuns la peste 45.000 de morți

Petrecere de Halloween mortală la Seul: peste 150 de oameni morți după ce s-au călcat în picioare. VIDEO

abonare newsletter