Externe

VIDEO. Carambol cu 50 de mașini, în Africa de Sud. O femeie însărcinată a fost rănită grav

Aproape 50 de vehicule au fost avariate luni într-un accident provocat de un camion pe o autostradă în apropierea oraşului Umhlanga din Africa de Sud.

Aproape 50 de vehicule au fost avariate luni într-un accident provocat de un camion pe o autostradă în apropierea oraşului Umhlanga, în provincia sud-africană KwaZulu-Natal/ Foto: captură ecran YouTube SABC News Aproape 50 de vehicule au fost avariate luni într-un accident provocat de un camion pe o autostradă în apropierea oraşului Umhlanga, în provincia sud-africană KwaZulu-Natal/ Foto: captură ecran YouTube SABC News

 

 


Aproape 50 de vehicule au fost avariate luni într-un accident provocat de un camion pe o autostradă în apropierea oraşului Umhlanga, în provincia sud-africană KwaZulu-Natal.

 


Pentru moment nu au fost raportate decese în urma accidentului, însă fotografiile şi imaginile video cu maşinile distruse în accident făceau ca drumul să semne cu un cimitir de maşini.

„Multe persoane au suferit răni minore, iar o şoferiţă însărcinată a fost grav rănită”, a anunţat serviciul privat de ambulanţă Emer-G-Med într-un comunicat.


Un martor ocular a declarat pentru Reuters că a văzut un camion mergând de-a lungul autostrăzii şi răsturnând maşini blocate în trafic. El a afirmat că a ajutat o femeie să iasă dintr-o maşină avariată şi rămasă blocată sub un morman de alte vehicule.

„Nu a existat nicio modalitate să poţi fugi din calea acelui camion... nicio posibilitate să poţi ieşi”, a mai spus el. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Carambol cu peste 200 de mașini pe un pod din China. O persoană a murit: „Este prea înfricoşător. E plin de oameni aici” VIDEO

FOTO Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania: o persoană a fost transportată la spital. Circulație blocată

Ultimele Stiri
abonare newsletter