Externe

Violențe într-un oraș din Germania: polițiștii, atacați de 40 de oameni cu bare de fier și sticle

Câțiva polițiști au fost răniți în urma unui atac extrem al unui grup de 40 de oameni, într-un oraș din Germania. Indivizii au folosit bare de fier, sticle și chiar și un cărucior de cumpărături împotriva forțelor de ordine.

Polițiști, atacați de un grup de 50 de oameni / Foto: depositphotos.com Polițiști, atacați de un grup de 50 de oameni / Foto: depositphotos.com

 

 


Cel puţin cinci ofiţeri de poliţie au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un grup de aproximativ 40 de persoane în oraşul Trier, din vestul Germaniei, în noaptea de joi spre vineri, relatează DPA.

 


Poliţiştii sosiţi la locul unui presupus incident au fost atacaţi cu bare de fier şi sticle, potrivit unui comunicat al poliţiei locale.

„Nu am mai întâlnit până acum o astfel de erupţie de violenţă împotriva forţelor de ordine în mandatul meu de şef al departamentului de poliţie din Trier”, a declarat şeful poliţiei locale, Christian Hamm.


În timpul atacului, un individ a aruncat un cărucior de cumpărături în direcţia ofiţerilor de poliţie. Ulterior, poliţiştii au tras două focuri de avertisment în aer.

Doi dintre autorii atacului au fost arestaţi, în timp ce restul au reuşit să fugă de la locul incidentului. 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Peste 41.000 de morți, în Turcia și Siria, după cutremur. Șansele de a găsi oameni în viaţă sub dărâmături, tot mai mici

Grevă vineri pe aeroporturile din Germania! Zboruri spre și dinspre Cluj, anulate

Etichete: politisti germania atac
Ultimele Stiri
abonare newsletter