Externe

Caz șocant în aeroport! Doi părinţi și-au abandonat copilul la check-in, după ce au refuzat să cumpere bilet pentru cel mic

Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in pe un aeroport din Israel în timp ce încercau să se îmbarce. Cei doi părinţi inconştienţi au refuzat să cumpere un bilet pentru cel mic.

Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in pe un aeroport din Israel în timp ce încercau să se îmbarce/ Foto: depositphotos.com Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in pe un aeroport din Israel în timp ce încercau să se îmbarce/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un caz șocant vine dintr-un aeroport din Israel.

 


Doi părinți din Belgia au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat copilul la check-in pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, în timp ce încercau să zboare în străinătate, potrivit The Jerusalem Post.

Cuplul ar fi sosit la aeroport pentru a se îmbarca pe un zbor Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia. Cu toate acestea, nu aveau bilet pentru copilul lor. După ce au refuzat să plătească pentru altul, se pare că tocmai au lăsat copilul în cărucior în timp ce mergeau la controlul pașapoartelor, potrivit KAN.


„Nu am văzut niciodată așa ceva”

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a dus la audieri.

Managerul biroului Ryanair a spus că toată lumea era în stare de șoc: „Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”.
Cuplul ar fi ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

INCONŞTIENŢĂ MAXIMĂ. Un bebeluş, ÎNCHIS în maşină două ore pe o vreme caniculară în timp ce părinţii se distrau în Salina Turda

Inuman cât de cruzi pot fi unii părinți. Și-au lăsat bebelușul în mașină și au fugit la cazinou

Ultimele Stiri
abonare newsletter