Externe

Descoperire macabră în casa unei femei din Franța. Doi bebeluși, găsiți morți într-un congelator

Descoperire macabră în casa unei femei din sud-estul Franței. Cadavrele înghețate a doi bebeluși au fost descoperite într-un congelator.

Cadavrele înghețate a doi bebeluși au fost descoperite într-un congelator/ FOTO: pixabay.com Cadavrele înghețate a doi bebeluși au fost descoperite într-un congelator/ FOTO: pixabay.com

 

 


Cadavrele congelate a doi bebeluși au fost găsite într-un congelator în casa unei femei din sud-estul Franței. O femeie de 41 de ani a fost arestată, dar nu se știe încă dacă este mama celor doi bebeluși.

 


Femeia de 41 de ani a fost arestată preventiv, a declarat pentru AFP procurorul Helene Mourges.

În stadiul în care se află ancheta, este imposibil să se precizeze vârsta sau sexul bebelușilor găsiți înghețați, precum și eventualele legături între ei sau cu femeia reținută.


„Este greu în acest stadiu să dăm detalii”, a declarat Mourges, adăugând că „au fost prelevate probe pentru a afla mai multe despre cei doi copii”. „Autopsia ne va spune mai multe”, a adăugat procurorul, precizând că aceasta nu va putea avea loc decât peste „un anumit timp”, „pentru că s-au luat toate precauțiile pentru a păstra toate probele științifice”.

 

CITEȘTE ȘI:

Două blocuri din Franța s-au prăbușit. Un tânăr a reușit să salveze pe toată lumea. FOTO

Incendiile VIOLENTE continuă în Franța. Pompierii români au fost trimiși pentru a ajuta

Ultimele Stiri
abonare newsletter