Externe

Un tânăr a înșelat moartea! A căzut de pe o navă și a supraviețuit 15 ore în apă, fără vestă de salvare

Un tânăr de 28 de ani care a căzut de pe vasul de croazieră și a fost dat dispărut, a fost găsit și salvat de un echipaj al Gărzii de Coastă după 15 de ore de stat în apă, în SUA.

Un bărbat a căzut de pe un vas de croazieră  și a supraviețuit 15 ore în apă, fără vestă de salvare / Foto: depositphotos.com Un bărbat a căzut de pe un vas de croazieră și a supraviețuit 15 ore în apă, fără vestă de salvare / Foto: depositphotos.com


 

Bărbatul care a căzut peste bord de pe nava Carnival Valor joi și care a fost salvat de Garda de Coastă a SUA ar fi putut fi în apă timp de până la 15 ore, au confirmat autoritățile, scrie people.com.


Tânărul de 28 de ani a fost dat dispărut de către echipajul Carnival Valor în jurul orei 14:30, pe 24 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă emis de Garda de Coastă a SUA, însă el ar fi căzut în apă cu mai multe ore înainte.

Bărbatul a fost depistat de o navă aflată în zonă care auzise de acțiunea de salvare, după mai multe ore de căutări.


El a fost salvat ziua în jurul orei 20:25, la aproximativ 32 de kilometri sud de Southwest Pass, Louisiana.

Tânărul a fost „receptiv, dar prezenta simptome asemănătoare hipotermiei” când a fost găsit de un echipaj al Gărzii de Coastă și a primit servicii medicale de urgență pe aeroportul New Orleans Lakefront, a declarat subofițerul de la Paza de Coastă Ryan Graves pentru CBS News. El este în stare stabilă.


Garda de Coastă a distribuit pe Twitter imagini video ale salvării, care arată momentul în care bărbatul a fost găsit și adus la bordul unui elicopter al agenției.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Imagini macabre din Napoli. Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire a unui cimitir s-a prăbușit parțial

Rusia va interzice străinilor să folosească mamele lor surogat. 45.000 de copii au fost duși în străinătate

Ultimele Stiri
abonare newsletter