Externe

Tânără însărcinată, ucisă de o femeie care i-a furat fătul din pântece. Criminala a fost condamnată la moarte

O femeie de 29 de ani din Texas a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată pentru a-i fura fătul din pântece.

O femeie de 29 de ani din Texas a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată pentru a-i fura fătul din pântece/ FOTO: pixabay.com O femeie de 29 de ani din Texas a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată pentru a-i fura fătul din pântece/ FOTO: pixabay.com

 

 


O femeie de 29 de ani din Texas a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată pentru a-i fura fătul din pântece în octombrie 2020.

 


Verdictul de condamnare a lui Taylor Parker a fost pronunţat miercuri în Texas, după câteva săptămâni de proces început în luna septembrie, potrivit documentelor date publicităţii de tribunal.

Inculpata i-a făcut să creadă pe iubitul şi pe rudele sale că aşteaptă un copil

Timp de luni de zile, aceasta i-a făcut să creadă pe iubitul şi pe rudele sale că aşteaptă un copil şi a discutat despre sarcina sa fictivă pe reţelele de socializare mergând până acolo încât şi-a cumpărat o burtă falsă de silicon. În realitate, nu putea avea copii deoarece suferise o histerectomie.


Pe 9 octombrie 2020, Taylor Parker a mers acasă la Reagan Simmons-Hancock, o tânără de 21 de ani aflată în ultimele luni de sarcină, pe care a înjunghiat-o de peste o sută de ori. După ce i-a tăiat pântecele pentru a scoate fătul, a părăsit locuinţa unde fiica de trei ani a victimei dormea într-o altă cameră. Taylor Parker a fost arestată la scurt timp, la aproximativ 15 kilometri de locul crimei, la volanul maşinii, cu bebeluşul nou-născut în poală. Ea le-a spus poliţiştilor că tocmai născuse. Bebeluşul, internat în spital, nu a supravieţuit.

Taylor Parker a fost judecată în orăşelul New Boston, situat la est de Dallas. În timpul audierilor, poliţia a declarat că Taylor Parker începuse să identifice femei însărcinate în magazine de specialitate sau în maternităţi cu câteva săptămâni înaintea crimei. Îşi făcuse programări la unele clinici, unde a fost văzută, potrivit unui anchetator, iar cu puţin timp înaintea comiterii crimei a urmărit multe înregistrări video cu naşteri şi operaţii cezariene. 


 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr, condamnat după ce a amenințat cu moartea un polițist în sediul Poliției din Cluj-Napoca, dar nu pentru ultraj

Atacatorul lui Salman Rushdie a fost reținut. Scriitorul este în viață și a fost internat

Ultimele Stiri
abonare newsletter