Externe

Cher (76 de ani) confirmă că are iubit cu 40 de ani mai tânăr: „Dragostea nu știe matematică!”

Artista Cher, în vârstă de 76 de ani, confirmă că are o relație cu un bărbat de 36 de ani și spune că acesta „o tratează ca pe o regină”.

Cher (76 de ani) confirmă că are iubit cu 40 de ani mai tânăr. FOTO: Yahoo.com Cher (76 de ani) confirmă că are iubit cu 40 de ani mai tânăr. FOTO: Yahoo.com

 

 


Cher și-a confirmat relația cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, pe Twitter. Artista în vârstă de 76 de ani a distribuit o poză cu noul ei partener, confirmând că el o tratează „ca pe o regină”.

 


Cher a postat pe Twitter o fotografie cu iubitul său, Alexander Edwards. FOTO: Captură ecran

Vedeta a făcut  prima dată aluzie la noua ei relație săptămâna trecută, după ce a postat pe Twitter: „O parte din viața mea este atât de uimitoare”. Ultertior, duminică a postat pe Twitter o fotografie cu noul ei iubit și un emoji cu inimă.

Cher a adăugat că a fost deja prezentat familiei ei, adăugând că „dragostea nu știe matematică!”.


S-au întâlnit la Paris anul trecut

Când un fan i-a cerut să confirme relația, ea a făcut-o cu o serie de emoji-uri, afirmând că s-au întâlnit pentru prima dată în timpul Săptămânii Modei de la Paris, în octombrie.

Un alt follower și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „intențiile” lui Edwards față de vedetă. „Știm că ești fabuloasă și sunt sigur că cercul tău interior va continua să te sprijine. Vrem să fii fericită, și nu să profite cineva de tine!”, au scris aceștia.


Ca răspuns, Cher a declarat: „După cum știm cu toții... NU M-AM NĂSCUIT IERI și Ce știu sigur... este că nu există garanții. Oricând faci o alegere, e o încercare. Am riscat întotdeauna... Este parte din CINE Sunt”.

Controverse privind diferența de vârstă

Celor care criticau diferența de vârstă de 40 de ani dintre cei doi, Cher a răspuns: „Nu vreau să ne apăr. Haters Gonna Hate... Nu contează că suntem fericiți și că nu deranjăm pe nimeni”.


Vestea vine după ce cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână la un restaurant de la Hollywood, la începutul săptămânii trecute.

Edwards este vicepreședintele A&R la legendara companie muzicală Def Jam, care găzduiește muzicieni precum Rihanna, Pusha T, Nas, Public Enemy și Justin Bieber.

Originar din Oakland, California, Edwards a avut odată o relație cu modelul și activistul Amber Rose, cu care are un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards.

Cher a mai fost căsătorită de două ori, cu Sonny Bono și cu cântărețul Gregg Allman. De asemenea, a avut relații cu Tom Cruise, actorul Val Kilmer, șeful casei de discuri David Geffen și liderul Kiss, Gene Simmons.

CITEȘTE ȘI:

Brad Pitt s-a trezit cu buletin românesc, fără voia sa. Un celebru falsificator a fost arestat în Spania. VIDEO

abonare newsletter