Externe

Propagandistul favorit al lui Putin cere bombardarea bazelor militare din România, împreună cu cele din Europa

Propagandistul favorit al lui Vladimir Putin a cerut, la televizor, bombardarea bazelor militare din Europa, menționându-le și pe cele din România.

Vladimir Solovyov, considerat propagandistul favorit al președintelui rus Vladimir Putin / Foto: captură ecran YouTube - Телеканал 1+1 Vladimir Solovyov, considerat propagandistul favorit al președintelui rus Vladimir Putin / Foto: captură ecran YouTube - Телеканал 1+1

 

 


Vladimir Soloviov, care este considerat propagandistul favorit al președintelui rus Putin, a cerut bombardarea bazelor militare din Europa în care sunt antrenați soldați militar, într-o intervenție televizată.

El a cerut și atacarea aerodromurile în care ajung ajutoarele militare pentru Ucraina. Înregistrarea a fost distribuită de jurnalistul Francis Scarr de la BBC, potrivit hotnews.ro.


„Dar poate că e timpul să le explicăm celor din Vest, care devin tot mai obraznici pe măsură ce vorbim, că bazele în care îi antrenează în prezent pe ucraineni, cele din Franța, Polonia, Germania, Marea Britanie - poate ar trebui să le spunem că noi considerăm ținte legitime aerodromurile poloneze unde aterizează avioane cu ajutorul SUA și al Marii Britanii, bazele din România și așa mai departe? Nu vedeți acum, din nou și din nou, că ei extind raza de acțiune și complexitatea armelor furnizate?”, i-a întrebat Soloviov pe specialiștii pe care îi avea invitați la emisiunea TV, potrivit sursei citate.

Evgheni Bujinski, un expert militar, a explicat în timpul emisiunii că atacarea bazelor militare europene ar însemna declararea războiului împotriva NATO.


Atunci, propagandistul Soloviov a spus că aerodromurile poloneze ar putea fi bombardate din Ucraina, încercând să găsească o „portiță” ca să nu fie activat articolul 5 al tratatului nord-atlantic.

CITEȘTE ȘI:

Finlanda vrea să construiască un gard la granița cu Rusia: „Ne asigurăm că frontiera e bine controlată”

Imagini macabre din Napoli. Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire a unui cimitir s-a prăbușit parțial

Ultimele Stiri
abonare newsletter