Externe

Actorii „bătăuși” care fraternizează cu Putin. Steven Seagal și Van Damme se laudă cu prietenia dictatorului agresor!

Nu doar Steven Seagal e mândru de prietenia sa cu Putin. Celălalt bătăuș Van Damme a apărut alături de Putin și susține că a făcut o luptă cu dictatorul care a invadat Ucraina.

Vladimir Putin și Van Damme Vladimir Putin și Van Damme

 

Relațiile actorului american Steven Seagal cu Moscova au debutat în urmă cu 20 de ani, în timp, acesta devenind un admirator acerb al președintelui Vladimir Putin și al aliaților săi, dictatori care se cred „dincolo de lege”.


Seagal nu a dat explicații în legătură cu modul în care a început relația sa cu oficialii ruși, inclusiv cu președintele Vladimir Putin, declarând, pentru Kirsty Wark de la BBC, în 2018, că își amintește un eveniment în Moscova, în timpul căruia a fost invitat în casa lui Putin.

În 2014, după anexarea Crimeii de către Rusia, Seagal a acuzat SUA de o politică „idioată" față de Ucraina și l-a salutat pe Putin drept „unul dintre cei mai mari lideri mondiali în viață".


Seagal este un susținător al războiului Rusiei în Ucraina, propagând toate minciunile Moscovei despre regimul de la Kiev, după cum arată și într-un discurs în care s-a alăturat propagandiștilor Kremlinului cei mai acerbi, Tigran Keisaian și Vladimir Soloviev, scrie newsweek.ro.

Dar poate cea mai bizară acțiune a lui Seagal privind relația sa cu Putin a fost o scrisoare pe care i-a scris-o președintelui rus în 2011 în care îi cerea sprijin pentru mișcarea „Rusia 2045", o organizație rusă care crede că nemurirea umană poate fi obținută cu ajutorul tehnologiilor informatice!


Van Damme, care ascultă manele și ia bătaie la București, mândru că a luptat „amical” cu Putin

Una dintre cele mai circulate povești de pe Internet este complet adevărată. Cel puțin asta a confirmat unul dintre protagoniști: Jean-Claude Van Damm. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter a susținut că lupta cu președintele rus Vladimir Putin a avut loc. 

Van Damme, unul dintre cei mai cunoscuți actori de acțiune din cinema, s-a referit la subiectul care a fost considerat un mit urban. În interviu, actorul belgian, vedeta din „Bloody Contact” și „Universal Soldier”, a asigurat că a avut o înfruntare și cu bodyguarzii președintelui Rusiei.


Cei doi s-a întâlnit în 2007 pentru a asista la niște meciuri de Sambo. La evenimentul organizat de Putin a participat și Van Damme. Van Damme zice că a avut loc o confruntare între el și gărzile de corp ale lui Putin.

În cele din urmă, actorul nu a dezvăluit cum s-a încheiat lupta cu gardienii și nici nu a spus cum a continuat relația sa cu Putin, menționând că este un „secret de stat”, arată Hollywood Report. Cei doi s-ar fi înfruntat „prietenește”.


Mai multe detalii aici.

abonare newsletter