Electric Castle

A apărut harta festivalului Electric Castle! Unde sunt amplasate scenele?

Mai este doar o săptămână până la festivalul Electric Castle care va avea loc în 17-21 iulie pe domeniul Bánffy.

Hartă Electric Castle| Foto: Electric Castle - Facebook Hartă Electric Castle| Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Doar o săptămână ne desparte de startul unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, Electric Castle. 

 


Festivalul care va avea loc între 17 și 21 iulie, promite să ofere participanților o experiență de neuitat, combinând muzica de calitate cu atmosfera unică a castelului Bánffy din Bonțida.

Organizatorii au publicat harta festivalului.


Hartă Electric Castle| Foto: Electric Castle - Facebook

Comparativ cu ediția din anul 2023, scena Hangar și-a schimbat locația în festival.

Massive Attack și BMTH la EC10

Electric Castle debutează, în 17 iulie, cu Reel Party by BT & DJ Yoda, un concept primit cu entuziasm la edițiile trecute. Joi, 18 iulie, festivalul va vibra în ritmuri afro, techno, drum and bass și metal cu Rema, Kungs și Bonobo, Apashe & The Brass Orchestra și Cavalera


Vineri, 19 iulie, e o zi marcată de show-urile Bring Me The Horizon, Paolo Nutini și Nina Kraviz. Weekendul e rezervat legendelor: trupa Massive Attack este live, sâmbătă, 20 iulie, când sunt programați și Chase and Status, Khruangbin și Marc Rebillet. Ziua de 21 iulie va fi marcată de stilul dancehall al lui Sean Paul și de Palaye Royale, care vor fascina prin stilul lor de fashion-art rock. Sevdaliza, Kenya Grace și Todd Terje vor fi și ei în ultima zi a EC 10. 

Prețul unui bilet de zi este de 90 de euro + taxe, iar o experiență Premium de o zi are prețul de 150 de euro + taxe. Programul complet pentru Electric Castle 2024 și biletele sunt disponibile pe www.electriccastle.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Club de comedie și film la Electric Castle! Vezi cu ce personalități te poți întâlni la festival și care este programul complet.

Surprize pentru festivalierii care vor participa la Electric Castle. Pre Swap Point, Bus Station și Electric Offers.

Ultimele Stiri
abonare newsletter