Electric Castle

Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația?

Opțiunile de transport în comun au fost extinse și îmbunătățite pentru a evita aglomerația la festivalul Electric Castle. Indiferent când vrei să mergi la festival, trenul este cel mai rapid mijloc de transport. La polul opus e mașina personală.

Cum să ajungi în siguranță la Electric Castle?| Foto: Electric Castle - Facebook Cum să ajungi în siguranță la Electric Castle?| Foto: Electric Castle - Facebook

 

 Organizatorii Electric Castle au pregătit un ghid prin care festivalierii pot ajunge rapid și în siguranță la festival.

 


Fie că preferați trenul, autobuzul sau mașina personală, există modalități adecvate pentru a ajunge la destinație.

Cu trenurile Electric Castle sau CFR

Călătoria cu trenul este opțiunea cea mai avantajoasă pentru a ajunge la festival, întrucât nu este afectată de traficul rutier. În plus, numărul trenurilor dintre Cluj-Napoca și Bonțida a crescut cu 40% față de anul trecut. Doar participanții la festival vor avea voie în acest tren. Un bilet costă 35 de lei pentru călătoria completă de la Cluj la Bonțida, iar biletele pot fi achiziționate online.


Pe perioada festivalului, orice tren CFR care trece pe aici va avea oprire la Bonțida. Ia trenul până la stația Bonțida. Odată ajuns la Bonțida, va trebui să parcurgi aproximativ 40 de minute pe jos până la intrarea în festival.

Orarul trenurilor care pleacă din Gara Cluj spre Bonțida: 


Miercuri: 17:24; 19:20
Joi: 16:10; 17:24; 17:51; 19:20; 20:10
Vineri: 16:10; 17:24; 17:51; 19:20; 20:10
Sâmbătă: 14:34; 16:10; 17:24; 17:51; 19:20; 20:10
Duminică: 14:34; 16:10; 17:24; 19:20

Orarul trenurilor| Foto: Electric Castle - Facebook

Cu autobuzul la EC

A fost suplimentat numărul autobuzelor care îi vor transporta pe festivalieri din Cluj-Napoca în Bonțida și înapoi. Autobuzele pleacă de la Expo Transilvania și de la Iulius Mall, dar și din centrul localității Bonțida, non-stop, pe toată durata festivalului. Față de anul trecut, numărul autobuzelor a crescut cu 25% și organizatorii estimează că în orele de vârf, durata de așteptare nu va depăși 30 de minute.


Biletele de autobuz pot fi cumpărate online sau din stațiile de autobuz. Un bilet de autobuz costă 35 de lei/cale și poate fi folosit pentru orice călătorie în timpul festivalului.

Cu mașina

Principala rută de acces către festival este dinspre Răscruci (cu excepția rulotelor), nu Bonțida, traseul corect fiind semnalat prin indicatoare rutiere în drumul către castel. 

 Foto: Electric Castle - Facebook

Biletul pentru parcare poate fi cumpărat online.

Accesul în festival cu mașina| Foto: Electric Castle - Facebook

De asemenea, și persoanele care decid să vină cu taxi-ul la festival vor avea un spațiu amenajat în apropiere de festival.

Accesul cu taxi-ul| Foto: Electric Castle - Facebook

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle dă startul unei noi provocări: Găsește un papagal, învață-l să spună „Bonțida Fever” și primești un abonament pe viață la festival.

Două săptămâni până la Electric Castle! Trenurile vor avea o oprire suplimentară în Bonțida.

Ultimele Stiri
abonare newsletter