Electric Castle

Final de Electric Castle 2023. Cum îți recuperezi banii de pe brățară?

Ediția a 9-a a festivalului Electric Castle s-a încheiat duminică. Participanții care nu și-au cheltuit banii de pe brățări îi pot recupera până în 3 august.

Cum îți recuperezi banii de pe brățară? Foto: monitorulcj.ro Cum îți recuperezi banii de pe brățară? Foto: monitorulcj.ro

 

 


Ultimii festivalieri au părăsit astăzi campingul Electric Castle. Acesta s-a închis în dimineața de luni, la ora 10, iar ultimul autobuz pus la dispoziție de organizatori a plecat din Bonțida la ora 13. 

 


Sumele rămase necheltuite pe brățară încă pot fi recuperate completând formularul disponibil pe site-ul festivalului, între 24 iulie și 3 august.

„Fiecare participant este rugat să completeze informațiile corect și să verifice datele din formular. Organizatorul nu poate fi responsabil dacă informațiile (de exemplu, datele de cont) nu sunt valide. Banii vor fi returnați prin transfer bancar online în maximum 60 de zile, iar acest proces poate fi supus comisioanelor bancare independente de Electric Castle. Orice sume neextrase, după expirarea termenului de completare a formularului (3 august 2023) nu mai pot fi recuperate”, arată organizatorii.


Începând de astăzi, Electric Castle a pus în vânzare primele abonamente pentru ediția a 10-a, într-o ediție limitată, la un preț special. Prețurile variază între 79 Euro + taxe pentru un abonament simplu la 200 de Euro + taxe pentru biletele Premium. Ca noutate, există opțiunea de a achiziționat abonamente cu asigurare pentru riscuri multiple care ar putea împiedica participanții să ajungă la festival. Abonamentele pot fi cumpărate și în 3 rate, pornind de la 30 la 75 de Euro + taxe. Toate detalii sunt disponibile pe www.electriccastle.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle. Fără incidente majore în ultima zi de festival

abonare newsletter