Electric Castle

Cum va fi vremea la Electric Castle? Va fi soare sau vom avea parte de ploi

Vremea este schimbătoarele zilele acestea, cu reprize scurte de ploaie și temperaturi ridicate. Urmăriți actualizările periodice pentru a vă pregăti corespunzător și a vă bucura la maxim de experiența Electric Castle.

Roata panoramică de la Electric Castle/ Foto: Bianca PREDA - monitorulcj.ro Roata panoramică de la Electric Castle/ Foto: Bianca PREDA - monitorulcj.ro

 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic prognoza meteo pentru localitatea Bonțida, dar și cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

 


Vremea la Bonțida, 21 iulie

Vineri, cerul va fi parțial înnorat în prima parte a zilei, iar șansele de ploaie vor fi de doar 5%. În cea mai mare parte a zilei, însă, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 29 de grade Celsius.

În timpul nopții de joi, temperaturile vor scădea la aproximativ 17 grade Celsius. 


Vremea la Cluj-Napoca, 21 iulie

Cerul va fi în mare parte însorit, fiind așteptate 29 de grade Celsius. Șansele de precipitații sunt inexistente, iar vântul va sufla cu moderație.

Minimele vor scădea la 17 grade Celsius, iar șansele de precipitații cresc la 13%.


Chiar dacă prognoza meteo arată temperaturi ridicate, meteorologii au emis în urmă cu câteva momente o avertizare Cod portocaliu de furtuni, fiind sub avertizare tot județul Cluj.

Avertizare de furtuni/ Sursa: ANM

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle. Headlinerii The Chemical Brothers NU MAI VIN la festivalul din Bonțida: „Suntem nespus de dezamăgiți”

Macklemore, show incendiar la Electric Castle. Rapperul american, impresionat de o clujeancă care confecționează păpuși: „Este o creatoare de magie”

Astăzi la Electric Castle. Ultima zi de festival. Vița de Vie și Subcarpați, pe Main Stage

Ultimele Stiri
abonare newsletter