Educație

180 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba la Matematică, la Evaluarea Națională. Vezi subiectele și baremul

180 de elevi absolvenți ai clasei a VIII-a din Cluj nu s-au prezentat joi la proba scrisă la Matematică, din cadrul Evaluării Naționale. Vezi care au fost subiectele și baremul.

180 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba la Matematică, la Evaluarea Națională / Foto: depositphotos.com 180 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba la Matematică, la Evaluarea Națională / Foto: depositphotos.com

 

 


Absolvenții claselor a VIII-a din județul Cluj au susținut joi, 16 iunie 2022, proba scrisă la Matematică, în cadrul examenului de Evaluare Națională, 2022.

 


La această probă scrisă, din totalul celor 4.816 elevi înscriși în sesiunea iunie 2022, au fost prezenți 4.636 candidați.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Un număr de 180 absolvenți ai claselor a VIII-a nu s-au prezentat la această probă scrisă.


În județul Cluj nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba scrisă la disciplina Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, astăzi, 16 iunie 2022, la ora 15:00. Pot fi consultate AICI.


Proba la Limba maternă are loc vineri

Examenul de Evaluare Națională continuă vineri, 17 iunie 2022, cu proba scrisă la Limba și literatura maternă, care va fi susținută de către 630 de elevi. Dintre aceștia 553 elevi vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă maghiară, iar 77 elevi la Limba și literatura maternă germană.

Primele rezultate vor fi comunicate joi, 23 iunie 2022, până la ora 14:00, potrivit codului unic distribuit individual candidaților la prima probă scrisă, cu respectarea Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie 2022 (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 24 iunie 2022 (în intervalul orar 8:00-12:00). Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice centrelor de examen. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/ reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie 2022.   

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Evaluare naţională 2022. Elevii susțin joi proba scrisă la Matematică

Evaluarea Națională 2022. Baremul de corectare pentru proba de Limba Română

Ultimele Stiri
abonare newsletter