Educație

Studenții de la UBB care învață la distanță vor primi burse în acest an universitar. Care este condiția pentru a beneficia de bursă?

Studenții care învață la distanță sau frecvență redusă în cadrul Universității Babeș-Bolyai vor primi burse în anul universitar 2021-2022, anunță reprezentanții UBB. Pentru a primi bursă, studenții trebuie să fie integraliști.

 

 


„Studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) care au optat pentru învățământul la distanță (ID) sau cu frecvență redusă (IFR) vor putea primi și în anul universitar 2021-2022 burse de performanță, valoarea unei burse putând acoperi până la 25% din valoarea taxei de școlarizare”, transmit reprezentanții UBB.

 


Pentru acest an universitar, au fost puse la dispoziția studenților care învață la distanță un număr de 324 de burse, dintre care 287 sunt destinate studenților la nivel licență, iar 37 le sunt alocate studenților masteranzi.

UBB precizează că este singura universitate de stat din România care acordă acest tip de burse.


Studenții trebuie să fie integraliști pentru a primi bursă

„Senatul Universității Babeș-Bolyai a aprobat, începând din anul universitar 2017-2018, acordarea burselor pentru studenții ID și IFR, atât la nivel licenţă, cât şi la nivel master, condiţia de bază pentru obţinerea acestor burse fiind ca studenţii să fie integralişti.

Bursele de performanță sunt acordate semestrial, prin intermediul Centrului de Formare Continuă, Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă (CFCIDFR) din cadrul UBB, pe baza mediei obținute în semestrul precedent celui pentru care se solicită bursa”, se arată într-un comunicat al Universității Babeș-Bolyai.


CITEȘTE ȘI:

UBB, performanțe de top în informatică și inginerie

Etichete: cluj bursa studenti ubb
Ultimele Stiri
abonare newsletter