Educație

Se reiau cursurile fizice într-o localitate din Cluj. Elevii vor merge la școală

O localitate din Cluj iese din scenariul 3, astfel că elevii vor merge fizic la școală. Toate școlile și grădinițele vor fi deschise.

Se reiau cursurile fizice într-o localitate din Cluj. Elevii vor merge la școală Se reiau cursurile fizice într-o localitate din Cluj. Elevii vor merge la școală

 

 


În urma unei ședințe CJSU, Mircea Abrudean a anunțat noi măsuri restrictive pentru a opri răspândirea infecției cu noul coronavirus. Cu toate că rata incidenței la nivel județean a depășit 5 infectări la mia de locuitori, în unele localități din Cluj rata incidenței a scăzut, astfel că măsurile restrictive impuse de autorități, precum suspendarea cursurilor fizice din școli, nu mai sunt aplicate.

 


Elevii vor merge fizic la școală

Astfel, comuna Săcuieu din județul Cluj, va redeschide școlile, iar elevii vor face cursuri fizice.

„Comuna Săcuieu, având în vedere scăderea incidenței în ultima perioadă, iese din scenariul 3, inclusiv cursurile din învățământul preuniversitar vor trece de la scenariul 3 la scenariul 1”, a declarat Abrudean în cadrul unei conferințe de presă.


În urma ședinței CJSU, s-a hotărât că Școala Gimnazială Săcuieu va trece de la scenariul 3 - cursuri exclusiv online, la scenariul 1, astfel că elevii se vor întoarce în bănci.

CITEȘTE ȘI:


O localitate din Cluj iese din scenariul 3, astfel că elevii vor merge fizic la școală. Toate școlile și grădinițele vor fi deschise.

 

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter