Educație

O facultate importantă a UBB rămâne închisă un semestru. Studenţii vor învăţa exclusiv online

Studenții celei mai mari facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor învăța în primul semestru din acest an universitar exclusiv online.

O facultate importantă a UBB rămâne închisă un semestru. Studenţii vor învăţa exclusiv online. O facultate importantă a UBB rămâne închisă un semestru. Studenţii vor învăţa exclusiv online.

 

 


Un comunicat semnat de decanul de la FSEGA, Răzvan Mustață, anunță faptul că Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor va rămâne închisă pe parcursul primului semestru din acest an universitar, iar studenții vor participa la cursuri exclusiv online:

 


„Consiliul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, întrunit în data de 7 septembrie 2020, a decis, cu o vastă majoritate, desfășurarea în sistem online a tuturor activităților didactice aferente semestrului I al anului universitar 2020-2021”, menționează comunicatul.

Sănătatea studenților este prioritară

Decizia Consiliului a fost luată în vederea situației generate de pandemia de Covid-19 și hotărârile Consiliului de Administrație al Universității Babeș Bolyai. De asemenea, conducerea s-a arătat interesată de siguranța studenților și a personalului facultății:


„Prioritatea absolută a comunității noastre academice reprezentată de asigurarea și garantarea sănătății studenților și personalului facultății în spațiul campusului FSEGA.”

Totodată, conducerea își exprimă intenția de a organiza sesiunea de iarnă în cadrul campusului facultății și de a relua activitățile didactice cel puțin în sistem hibrid pentru toți studenții facultății, începând din semestrul al doilea, al acestui an universitar.


„Prin urmare, în aceste condiții, angajamentul nostru față de întreaga comunitate academică este reprezentat de faptul că activitățile didactice se vor desfășura astfel încât parcursul de viață al studenților să nu fie afectat prea mult, abordând o nouă perspectivă a sistemului tradițional cât mai repede posibil.”

CITEȘTE ȘI:


Record de candidați la admiterea de toamna la UBB. Care este cea mai căutată facultate?

 

Directorul unei școli cere bani de la părinți pentru curățenie

 


 

abonare newsletter