Educație

O oră de sport în plus nu strică! Ministrul Tineretului și Sportului vrea mai multă mișcare pentru elevi

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, , a declarat marţi, în timpul unei vizite la Galați că, începând cu anul şcolar viitor, elevii vor avea beneficia de o oră de sport în plus, fiind adaptată condiţiilor speciale impuse de epidemia de COVID-19, potrivit Agerpres.

 

 


„Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropo de ore de sport online, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport", a declarat Ionuț Store.

Ministrul Ionuț Store s-a aflat, marți, la Galți pentru a vizionat o o bază sportivă care este abandonată în prezent. Ministrul Tineretului și Sportului a afirmat că baza sportivă,  care momentan este aflată în proprietatea ministerului, va fi trecută în proprietatea Consiliului Judeţean Galaţi pentru a fi reabilitată şi modernizată.


 

CITEȘTE ȘI:


 

Monument istoric, transformat într-o sală de sport ultramodernă la Cluj-Napoca FOTO

 


Consiliul Județean redistribuie banii de la cultură, sport și culte spre spitalele clujene

Ultimele Stiri
abonare newsletter