Educație

Atenție, părinți! Înscrierea la creșele din Cluj se va putea face ONLINE!

Clujenii care doresc ca cei mici să meargă la creșă începând din toamnă sunt scutiți de drumuri. Cererile vor putea fi depuse online.

Atenție, părinți! Înscrierea la creșele din Cluj se va putea face ONLINE!

La sfârșitul lunii iunie vor începe înscrierile la creșă, însă acest an înscrierile vor fi complet digitalizare, iar părinții vor putea să depună cererile online.

„Probabil prin 27-29 iunie vom începe înscrierile. Ce se modifică este că solicitările se vor putea face online”, a precizat la un post de radio local viceprimarul Olah Emese.


Autoritățile analizează încă posibilitatea preluării întregii documentații de înscriere în format electronic. Până acum, online putea fi efectuate doar anumite transcrieri respectiv confirmarea locului după depunerea fizică a dosarului.

„Avem o discuție dacă trebuie semnătură electronică sau nu, eu nu aș opta pentru semnătură electronică, pentru că multă lume nu are. Cel mai probabil, în momentul în care va veni să confirme locul se vor verifica documentele”, a mai spus Olah Emese.


În schimb, cele 90 de noi locuri de creșă, de pe strada Grigore Alexandrescu din Mănăștur, urmează să fie date în folosință abia pe finalul anului. În medie, la Cluj sunt disponibile anual aproximativ 700 de locuri libere, înssă numărul cererilor este de aproximativ 1.600.

CITEȘTE ȘI:


Cum arată creşa de un million de euro din Grigorescu

 

 

Boc a găsit soluţia pentru copiii care nu au loc la creşă. Mamele primesc 150 € să plătească bonă

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter