Educație

Când și cum se vor deschide școlile? Discuții între ministrul Educației și cel al Sănătății

Școlile ar putea să își redeschidă porțile în cel mai scurt timp pentru a putea fi dus la bun sfârșit anul școlar.

Când și cum se vor deschide școlile? Discuții între ministrul Educației și cel al Sănătății Când și cum se vor deschide școlile? Discuții între ministrul Educației și cel al Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că în curând elevii se vor întoarce la școală.

În acest sens, în decursul zilei de miercuri, va avea loc o întâlnire între ministrul Educației și cel al Sănătății în care se vor stabili anumite protocoale pentru redeschiderea școlilor.


„Poate sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, 1 iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii . Deja mâine (n.red. miercuri) am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea în şcoli”, a precizat Nelu Tătaru.

Premierul Ludovic Orban spunea săptămâna trecută că există o variantă în care cursurile să poată fi finalizate în mediul online și chiar examenele să poată fi susținute online.


„După 15 mai este posibil să le redeschidem școlile… pe 20 mai, pe 25 mai, pe 1 iunie. Când ne va permite, pe baza analizelor pe care le avem, contextul epidemiologic. Luăm în calcul deschiderea graduală a școlilor sau împărțirea elevilor ca să nu mai fie clase pline”, a declarat Orban.

CITEȘTE ȘI:


Orban: „Anul şcolar va fi încheiat”. Când vor reveni elevii la școală

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter