Educație

Copiii din Apahida învață să iubească mișcarea printr-un concurs de biciclete

Copiii de la Grădinița din Apahida vor învăța într-un mod inedit cum să fie competitivi și de ce este importantă mișcarea.

Educatoarele de la Grădinița din Apahida organizează concursul de biciclete “Sănătate pe 2 roți”, ajuns la ediția a treia. Astfel, într-un mod plăcut, îi învață pe copii despre importanța mișcării pentru un trup și o minte sănătoasă. “Suntem deja la ediția a treia a concursului nostru. Vrem să îi învățăm pe copii că mișcarea este importantă pentru dezvoltarea armonioasă. De asemenea, concursul le oferă ocazia să învețe să fie competitivi și să aibă încredere în forțele proprii”, a declarat educatoarea Emilia Bota, organizatoarea concursului.

Întrecerea micilor bicicliști va avea loc luni 13 iunie. La ora 10.00 se va da startul competiției pentru grupele mijlocii, iar la ora 10.30 vor porni copiii din grupele mari. În total, vor participa aproximativ 80 de copii. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul unei festivități care va avea loc în fața Casei de Cultură din Apahida.  

Etichete: gradinita apahida
Ultimele Stiri
abonare newsletter