Educație

UBB Cluj organizează concursuri care pot înlocui admiterea. Vezi când și unde vor avea loc!

Universitatea Babeş-Bolyai organizează şi în acest an concursuri, în diferite domenii, care pot înlocui examenul de admitere.

Universitatea Babeş-Bolyai organizează şi în acest an concursuri, în diferite domenii, care pot înlocui examenul de admitere.

Concursurile se adresează, în principal, elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii la una dintre facultăţile din cadrul UBB.


„Prin organizarea acestor concursuri, Universitatea Babeş-Bolyai vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să urmeze cursurile unei facultăţi, oferindu-le şansa (timpurie) de obţinere a unui loc în clasamentul final al concursului de admitere. Concurenții cu rezultate bune vor putea studia în anul academic 2014-2015 pe locuri bugetate, fără să se ia în considerare rezultatele de la admitere și de la bacalaureat. Cei mai buni dintre aceştia pot primi burse în semestrul I al primului an, iar în funcție de necesități se pot oferi și locuri în căminele studențești”, transmit reprezentanții UBB Cluj.

Astfel de concursuri vor fi organizate la următoarele facultăți:


14 febr. – 6 aprilie 2014 - Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor: Concursul Liceenilor Consilier în Afaceri (maghiară)

22 martie 2014 - Facultatea de Biologie și Geologie: Concursul Apáthy István


29 martie 2014 - Facultatea de Matematică și Informatică: Concursul Mate-Info UBB

5 aprilie 2014 - Concursul Emil Racoviță


5 aprilie 2014 - Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică: Concursul Candin Liteanu

7 – 12 aprilie 2014 - Concursul de economie și matematică Economicus Napocensis


26 aprilie 2014 - Facultatea de Fizică: Concursul Augustin Maior

30 aprilie 2014 - Facultatea de Istorie și Filosofie: Concursul de eseuri în filosofie (maghiară)

Ultimele Stiri
abonare newsletter