Educație

UBB Cluj pune la dispoziție locuri de cazare în căminele din Hașdeu pentru candidații la admitere

Tinerii care vin la Cluj-Napoca pentru a se înscrie la facultățile Universității Babeș-Bolyai se pot caza în căminele studențești din Hașdeu pe perioada admiterii.

Cămin studențesc/ Foto: UBB Cămin studențesc/ Foto: UBB

 

 


Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri de cazare pe perioada admiterii în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

 


Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii.


În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro cu cel puțin 2 zile înainte de data solicitată pentru cazare, iar plata va putea fi efectuată la casieria Căminului 5 (str. B. P. Hașdeu nr. 45).

Perioada de admitere pentru anul universitar 2023-2024 este cuprinsă între 10 și 27 iulie 2023. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor și perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile pentru fiecare dintre cele 22 de facultăți ale UBB.


Informațiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate accesând linkul de AICI

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

NICIO medie de 10 în Cluj, la Bacalaureat 2023! Care au fost cei mai buni elevi și ce medii au avut

Admitere UBB. Câte locuri scoate la concurs cea mai mare universitate din țară? Programe noi de studiu la licență, master și doctorat european

Ultimele Stiri
abonare newsletter