Economie

Salariu între 600 și 1.000 de euro net pentru un manager de relații cu clienții. Oferta e mare în Cluj

Un manager de relații cu clienții câștigă, în medie, între 600 și 1.000 de euro net pe lună. Oferta este mare în Cluj, Mureș, Brașov, dar și în Capitală.

Salariu între 600 și 1.000 de euro net pentru un manager de relații cu clienții / Foto: pixabay.com Salariu între 600 și 1.000 de euro net pentru un manager de relații cu clienții / Foto: pixabay.com

 

 


Un loc de muncă la mare căutare în Transilvania, mai ales în Cluj, este cel de manager de  relații cu clienții, scrie zf.ro

 


Iar conform platformei de recrutare BestJobs, un angajat care deține o astfel de funcție poate să câștige în fiecare lună între 600 și 1.000 de euro net.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cele mai multe anunțuri de angajare sunt în Capitală, Cluj, Mureş şi Braşov, iar în prezent 630 de posturi vacante sunt disponibile pentru pozițai de „corporate relationship manager”, potrivit sursei citate.


Ce face un manager de relații cu clienții?

După cum îi spune și numele, un astfel de manager ajută companiile să mențină relații bune cu clienții lor, dar trebuie și să se ocupe de dezvoltarea și îmbunătățirea imaginii și reputației pe care le are firma. Pe scurt, cel care deține o astfel de funcție reprezintă legătura dintre companie și consumatori.

Un manager de relații cu clienții are multe responsabilități, dar acestea diferă de la un domeniu la altul și de la o firmă la alta. Însă, orice manager de relații cu clienții trebuie să aibă abilități de comunicare, orientare către client, negociere și prospectare.


Ca beneficii extrasalariale, cele mai des întâlnite sunt bonurile de masă, zilele libere, bonusuri speciale și abonament medical.

CITEȘTE ȘI:

Barmanii și chelnerii au cele mai mici salarii. Chiar și în Cluj!

Un consultant în fonduri europene câștigă în medie peste 1.000 de euro pe lună. Cererea este mare în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter