Economie

Programul de accelerare Start Online se reinventează și își lansează afacerea online

BT Mic este una dintre companiile Grupului Financiar Banca Transilvania, care completează rolul băncii de susținere a oamenilor întreprinzători. Se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate.

 

 


Până acum, BT Mic a susținut peste 15.000 de afaceri mici. Compania oferă mai mult decât finanțare, prin promovarea clienților pe Blogul BT Mic, cele mai recente inițiative fiind Și eu sunt client BT Mic și Cumpără de la o afacere mică.

 


Programul de accelerare Start Online este o nouă etapă în parteneriatul de lungă durată dintre BT Mic și Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF). Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) a fost creată în 2006 pentru a sprijini obiectivul fondului de finanțare a dezvoltării.

EFSE DF oferă asistență tehnică personalizată, instruire și suport instituțiilor, organizațiilor și persoanelor din sectorul financiar și din ecosistemul mai larg. Prin extinderea capacităților, deschiderea accesului la resurse, promovarea celor mai bune practici pentru finanțare durabilă și multe altele, EFSE DF multiplică impactul și extinderea fondului, creând condiții favorabile pentru ca antreprenoriatul durabil să prospere.


Zece clienţi BT Mic au participat la programul de accelerare destinat afacerilor mici inițiat de BT Mic, iar azi îşi lansează online afacerea. Programul Start Online a inceput in martie 2021, fiind destinat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici care doreau să aibă inclusiv prezență online.

„Inițiativa StartOnline by BT Mic vine în întâmpinarea afacerilor mici care doresc să își scaleze business-ul în online. În ultimul an am stat foarte aproape de clienții noștri și am realizat care le sunt dificultățile legate de folosirea online-ului ca și canal de vânzare. Drept urmare, s-a născut acest program de accelerare a afacerilor mici în online. Este un program integrat, complet, în care ne-am propus să parcurgem cu antreprenorii toate etapele necesare pentru a gestiona un business în online: de la evaluarea ideii și până la ce înseamnă gestionarea zilnică a unui business cu prezența online” a declarat Cristina Sindile, Director General, BT Mic.


„Suntem încântați că facem parte din această inițiativă întrucât este abordată o constrângere importantă cu care se confruntă microîntreprinderile și întreprinderile mici din Romania: lipsa know-how- ului și a capacității de digitalizare și sporire a prezenței online. Cu implicarea instituțiilor financiare locale, cum este BT Mic, și expertiza consultanților noștri parteneri, contribuim la transformarea digitală a ecosistemului de business pentru a asigura rezistența acestuia, pentru a îmbunătăți rata de supraviețuire a companiilor și pentru a susține crearea locurilor de muncă”, a declarat Markus Aschendorf, președintele Facilității de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud “În condițiile în care sectorul e-commerce a depășit 5,6 miliarde de EUR vânzări online în 2021, conform estimărilor ARMO și GPeC, este deosebit de important pentru afacerile românești să își dezvolte prezența online și să ajungă astfel să îșii crească cifra de afaceri. La MTH Digital ne propunem să susținem antreprenorii care doresc să se promoveze online și ne bucurăm să facem parte din demersul Start Online by BT Mic”, a adăugat Raluca Radu, Director General MTH Digital.

Blogul BT Mic are o secțiune dedicată acestui program de accelerare, care cuprinde povestea fiecărui business susținut și sfaturi practice din partea partenerilor Start Online by BT Mic.


CITEȘTE ȘI

Banca Transilvania dublează donaţiile din iulie către PEDITEL, care a ajutat peste 300.000 de copii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter