Economie

Vilă rustică pe trei etaje, lângă Grădina Botanică, scoasă la vânzare cu 1,5 milioane de euro! VEZI FOTO

Proprietarii unei vile din centrul Clujului, lângă Grădina Botanică, cer 1,5 milioane de euro pe casa cu demisol, parter și mansardă.

 

 


Vila are o suprafață construită de 405 metri pătrați, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice „Alexandru Borza”, la circa un kilometru de centrul orașului Cluj-Napoca. Casa a fost scoasă a vânzare pe site-ul de imobiliare Sotheby's Realty, la un preț piperat: 1,5 milioane de euro.

 


Vila cu accente rustice are 6 camere spațioase și 6 băi, fiind construită în anul 2008. Clădirea este dispusă de trei etaje (S+P+M), terenul pe care e construită având suprafața de 923 de metri pătrați. Proprietarii arată că vila dispune de mai multe spații unde se mai pot amenaja camere în plus.

„La nu mai puțin de un kilometru de centrul orașului cel mai de interes din Transilvania, Cluj-Napoca, în mijlocul celei mai exclusiviste zone de vile din oraș, se află această proprietate specială îngrădită de aerul proaspăt al naturii. Vila prezintă o structură S+P+M cu 923 mp de teren, 170 mp amprentă la sol, 405 mp suprafață construită desfășurată și 320 mp suprafață utilă. Aceasta oferă 6 camere spațioase, 6 băi, numeroase spații tehnice la demisol și o mansardă generoasă, open space, unde se mai pot amenaja camere în plus. Living-ul oferă un șemineu frumos decorat, înconjurat de grinzi din lemn masiv, iar încălzirea se realizează prin centrală termică proprie alimentată cu gaz. Proprietatea vine complet utilată și mobilată. Vila este învecinată cu una dintre cele mai prestigioase grădini botanice din lume, Grădina Botanică „Alexandru Borza”, fiind înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj”, se arată pe site-ul citat.


CITEȘTE ȘI

Vila familiei care a fondat fabrica Clujana, scoasă la vânzare. Suma EXORBITANTĂ cerută de proprietari - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter