Economie

Banca Națională a României continuă seria colocviilor juridice la Cluj

Banca Naţională a României, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, organizează colocviul cu tema „Metamorfoze în dreptul bancar: trecut, prezent, viitor...”.

Evenimentul are loc astăzi, de la ora 10:00, în sala de conferinţe Ion Lapedatu a Sucursalei Regionale Cluj a Băncii Naţionale a Românei, Piaţa Unirii nr.7.

"În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte privind instrumentele și mecanismele alternative la activitățile și operațiunile bancare clasice, în contextul diversificării tehnicilor de plată și finanțare a afacerilor și consumului.La colocviu vor participa 120 de specialişti din instituţii de credit, instituţii publice, mediul academic şi de afaceri, magistraţi și avocaţi.Totodată, la discuții vor lua parte lectori și reprezentanți ai Universității Babeș – Bolyai și ai BNR", spun organizatorii.


Potrivit acestora, În 2017, BNR a început să organizezeși în teritoriu colocviile juridice,colaborând, până în prezent, cu universități de prestigiu din România: Babeș-Bolyai(Cluj-Napoca),Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” (Iași), Universitatea de Vest (Timișoara).

Etichete: ubb bnr
Ultimele Stiri
abonare newsletter