Economie

Lufthansa introduce 5 ZBORURI spre Cluj din luna mai

Compania germană Lufthansa își întărește prezența pe Aeroportul Internațional Cluj și va adăuga cinci frecvențe suplimentare pe ruta pe care o operează și acum Munchen-Cluj.

Primele 4 zboruri suplimentare vor fi operate începând din 23 mai, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, iar mai apoi, săptămâna următoare, din 3 iunie, va fi adăugată și o a cincea frecvență în fiecare vineri. Practic, Lufthansa va opera 3 zboruri zilnice, de luni până vineri, pe ruta Munchen-Cluj. În prezent, compania zboară de două ori pe zi, în fiecare zi.

„Având susţinerea Consiliului Judeţean Cluj, Consiliul de Administraţie şi managementul aeroportului au reuşit să implementeze cu succes strategia de dezvoltare propusă”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.


„Apreciem atât noile zboruri pe ruta Cluj-Bucureşti, cât şi cea de-a 3-a frecvenţă spre München, care suntem convinşi că vor aduce noi beneficii clujenilor şi judeţului Cluj. De asemenea, ne bucurăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2015, a fost pe locul 5 în Europa ca şi creştere a traficului de pasageri, în categoria aeroporturilor cu un trafic de mai puţin de 5 milioane de pasageri anual”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.

Conform site-ului lufthansa.com, orarul de zbor al noii curse va fi: luni, marți, miercuri, joi, vineri – LH1670  MUC14:35 – 17:15CLJ   /   LH1671   CLJ17:55 – 18:40MUC


Așa cum se menționează pe site-ul companiei, noua cursă va fi operată de Lufthansa Cityline și nu de Air Dolomiti, ca cele două zboruri din prezent.

În 2016, Aeroportul Cluj este posibil să depășească 2 milioane de pasageri.

abonare newsletter