Economie

2.000 de locuri de muncă, disponibile în județul Cluj

Cei care sunt în căutarea unei slujbe pot merge astăzi al Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj vineri, 24 aprilie 2014, între orele 09.00 și 13.00, la Sala Polivalentă de pe strada Uzinei Electrice, FN, în holul etajului 1

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj va organiza această bursă în 24 aprilie 2015, între orele 09.00 și 13.00, la Sala Polivalentă de pe strada Uzinei Electrice, FN, în holul etajului 1.

Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, fie că sunt sau nu în evidențele AJOFM și își propune creșterea gradului de ocupare prin punerea în legatură a cererii cu oferta de pe piața muncii.


Aproape 40 de angajatori din județul Cluj și-au anunțat participarea la busră, urmând să fie oferite, în total, aproximativ 2.000 de locuri de munca.

Sunt puse la dispoziție posturi pentru persoane cu studii superioare, cu studii postliceale, cu studii liceale medii, posturi pentru absolvenți ai școlilor profesionale, pentru absolvenți din rândul persoanelor cu dizabilități, dar și pentru muncitori necalificați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter