Economie

UTI securizează supermarketurile Metro din Romania

În luna mai a acestui an, UTI Grup a demarat un nou proiect de securitate pentru supermarketurile Metro Galați și Metro Craiova, care presupune modernizarea sistemelor de supraveghere video instalate în aceste locații. UTI Grup este furnizorul de soluții de securitate pentru toate cele 26 de magazine ale retailerul german, Metro Cash&Carry din România, parteneriatul dintre cele două companii datând din 1996.

 UTI securizează supermarketurile Metro din Romania UTI securizează supermarketurile Metro din Romania

Noul poiect de securitate presupune modernizarea sistemelor de supraveghere video instalate în aceste locații pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor de protecție a fondului de marfă pe care le au cele două magazine de tip cash & carry în prezent. De asemenea, colaborarea cu Metro presupune și furnizarea către beneficiar de camere video Sony de ultimă generație, în total fiind livrate peste 1.000 de echipamente.

„Analizând piața de retail din România, specialiștii UTI consideră că putem vorbi de o stagnare a fenomenului infracțional, iar pierderile rezultate din furturi sunt sub control. Acestă situație se datorează și faptului că retailerii au conștientizat importanța unui concept de securitate integrat, care să acopere mare parte dintre riscurile cu care se confruntă. Soluțiile UTI pentru hypermarketuri/supermarketuri/cash & carry sunt următoarele: monitorizare și analiză video, supraveghere electronică a fondului de marfă, detecție și protecție la incendiu, detecție la efracție, control al accesului, sonorizare, interfațare POS/VIDEO, poștă pneumatic”, transmit reprezentanții companiei UTI Grup.


 UTI este un grup de companii cu capital majoritar românesc ce are o structură de holding, fiind organizată la nivel operaţional pe 5 linii de business: sisteme de securitate şi apărare, tehnologia informaţiei şi comunicaţii, soluții inteligente de transport si trafic, instalații şi antrepriză generală, facility management.

Ultimele Stiri
abonare newsletter