Economie

A 3-a ediție a Târgului de Imobiliare “Acasă de la A la Z”, în acest weekend la Polus

Ediţia a 3-a a Târgului de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări va avea loc, în acest weekend, 21 - 23 februarie, în incinta Polus Center Cluj, între orele 10:00 – 22:00.

Ca şi până acum, clujenii vor fi întâmpinaţi cu oferte variate de locuinţe gata construite în ansambluri de apartamente apartamente de 2, 3 și chiar 4 camere, în zone diferite ale Clujului, la prețuri care variază de la 800 euro/mp până la 1300 euro/mp, pentru cei care doresc o locuință de lux.

Clujenii care optează pentru o construcție în regim propriu vor putea alege să viziteze standurile birourilor arhitecturale prezente la eveniment. Firmele de proiectare pun acum la dispoziția clientului și opțiunea de casă all inclusive: proiectare, construcție, amenajare și mobilare


”Separat de achiziționarea unei case sau construcția ei, expozanții prezenți la Târgul “Acasă de la A la Z”, aduc și soluții complete și economice de încălzire a locuinței lor. Astfel avem firme care produc sau distribuie: șeminee pe lemne sau peleți, pompe de căldură și încălzire în pardoseală, panouri solare și fotovoltaice și panouri radiante cu infra roșu” au declarat organizatorii.

Editia a 3-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtonă a materialelor de construcții si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare.


 “Acasă de la A la Z” – Târg de imobiliare, construcții și amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 21 - 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter