Economie

Gala Premiilor Media de Excelenţă 2013. Doctorul Oliviu Pascu, printre aleşii mass-media

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/gala premii pentru excelenta1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Monitorul de Cluj l-a premiat ieri, la ediţia a X-a a Galei Premiilor Media de Excelenţă, pentru activitatea de cercetare desfăşurată, pe gastroenterologul Oliviu Pascu. Doctorul a realizat peste 190 de studii pe care a reuşit să le publice în reviste de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, multe dintre cercetări concretizându-se prin realizarea de premiere medicale. </strong></p>

 


Pe parcursul carierei, Oliviu Pascu a ocupat mai multe funcţii de vârf: Vicepreşedinte al Societăţii Române de Gastroenterologie, Vicepreşedinte la Societăţii Române de Medicină Internă, Preşedinte al Societăţii Române de Endoscopie digestivă,  Preşedinte al Comisiei de Experţi pentru tratamentul hepatitelor virale a CNAS.

Profesorul a fost reprezentat la Gală de doctorul Voicu Mercea.


Cine s-a mai aflat pe lista cu premianţi

Printre persoanele alese de instituţiile media pentru a fi premiate s-au numărat şi chirurgul Teofil Lung, cântăreţul de muzică populară Aurel Tămaş, Ioana Borza – manager marketing Farmec şi Andras Farkas – coordonatorul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului.

Unul dintre momentele speciale din cadrul evenimentului l-a reprezintat concertul extraordinar susținut de Bogdan Ota, celebrul pianist român care a făcut senzaţie în Norvegia în cadrul emisiunii „Norvegia are talent”.


abonare newsletter