Economie

Eficiență energetică și construcții ecologice la Târgul EcoLogica!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/13/02-ecologica 2013.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În perioada 16-19 mai 2013, parcarea hipermarketului Cora din Cluj-Napoca va găzdui evenimentul care dorește să transforme modul în care clujenii percep noțiunea de „energie verde”. </strong></p>

 


În cele patru zile de târg, vizitatorii vor putea putea afla despre modul în funcționează, cât consumă și cât costă un panou solar, un cazan pe lemne sau peleți, un panou fotovoltaic, o casă modulară sau o pompă de căldură.

Totodată, consultanții financiari prezenți la târg vor expune modalități de creditare pentru aceste sisteme, cele mai bune oferte de finanțare, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.


Printre participanții de anul acesta se numără firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile și construcțiilor ecologice, atât din țară cât și de peste hotare, dintre care enumerăm: Dragus, Ecoinstal IT Consult, Timat Impex, Brantner Veres, Solar Focus cu brandurile – Solar Focus, Oventrop, Lincar, Kalorina Bio cu brandul Tatano, ITechsol, Defro, NLD Profile, Natural Stone, Compania de Apa Somes SA, Garanti Bank, Rosal Cluj si alții.

Târgul EcoLogica se află la a treia ediție și este cel mai important eveniment de nișă din Transilvania. Clujenii sunt așteptați în perioada 16-19 mai 2013, între orele 10 – 19, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamnă mijloacele alternative de încălzire și construcție a unei locuințe.


Eveniment organizat de AD Shop Cluj-Napoca în parteneriat cu Monitorul de Cluj și Cora Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter