Economie

EcoLogica a ajuns la a 3-a editie!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/23/ecologica.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cei care doresc case “verzi”, eficiente energetic, care aduc importante economii la încălzire, se poate  informa cu privire la cele mai noi tendinţe din acest domeniu la Târgul EcoLogica . Ediţia din acest an a singurului târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania se va desfăşura în parcarea, Cora Cluj, în perioada 16-19 mai 2013.

Printre participanţii de anul acesta se numără, potrivit organizatorilor, firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile şi construcţiilor ecologice, atât din ţară cât şi de peste hotare. Aceştia vor expune diverse instalaţii, de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălziri în pardoseală, cazane pe lemne şi peleţi, până la case modulare, materiale de construcţii ecologice şi sisteme de eficienţă energetică.


“Una dintre noutăţile celei de-a 3-a ediţii vine din faptul că, pe lângă expozanţii cu echipamente şi utilaje de producere sau înmagazionare a energiei verzi, vor exista şi o serie de expozanţi din domeniul bancar, prezenţi pentru a informa publicul cu privire la metodele de creditare existente pentru acest domeniu” au adăugat organizatorii.

Târgul EcoLogica se află la a 3-a ediţie şi este cel mai important eveniment de nişă din Transilvania. Clujenii sunt aşteptaţi în perioada 16-19 mai 2013, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamnă mijloacele alternative de încălzire şi construcţie a unei locuinţe.


Eveniment este organizat de AD Shop Cluj-Napoca în parteneriat cu Monitorul de Cluj şi Cora  Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter