Economie

Cum profită clujenii de turiștii care vin la UNTOLD. Cer aproape 8.000 de lei pentru 4 zile de cazare

Clujenii fac bani de pe urma turiștilor care vin să petreacă la cunoscutul festival UNTOLD. Unele oferte de cazare sunt ireale.

Apartament pentru care se cere aproape 8.000 lei  / Foto: captură ecran anunț AirBnb Apartament pentru care se cere aproape 8.000 lei / Foto: captură ecran anunț AirBnb

 

 


Pentru doar câteva zile de cazare, clujenii cer sume exorbitante, profitând de valul de turiști care vin la Cluj-Napoca în perioada marilor festivaluri, ca UNTOLD.

 


Unul dintre anunțurile care a șocat prin suma cerută este unul legat de un apartament, pentru care proprietarul a cerut aproape 5.000 de lei.

„Închiriez apartament 3 camere compus din: living open space cu bucătăria, baie, dormitor și birou. Suprafața utilă: 56 mp. Situat la 10 minute cu mașina de Cluj Arena.


  • loc de parcare personal
  • Mega Image și farmacie la 1 minut de bloc
  • mașină de spălat
  • baie cu vană
  • wifi și toate utilitățile necesare
  • canapea în living extensibilă, capacitate 3 persoane
  • pat în dormitor, capacitate 3 persoane
  • saltea pentru o persoană în birou

Capacitate aproximativă: 7 persoane (depinde de comoditate). Pentru informații personale, sunați la numărul de telefon. Se închiriază doar pe perioada Untoldului. Preț: 4.997 lei, negociabil”, se arată în anunț.

O altă locuință, cu o capacitate mai mică de cazare a persoanelor, după cum menționează propritarul, se închiriază cu aproape 2.000 de lei pe noapte:


„Ofer casă în centrul Clujului pentru cazare Untold, închirierea se face pe toată perioada festivalului (minim 4 nopți). Capacitatea de 6 persoane. Suparața aproximativ 100 m^2, 3 dormitoare, living, Bucătărie și 1 baie. Pentru orice informații, vă stau la dispozitie, cu mesaj privat. Preț: 1899 lei/noapte + 2500 lei garanție (o primiți la predare inapoi dupa ce se verifica împreuna locuința)”, scrie proprietarul pe rețelele de socializare. Anunțul a fost postat și pe airbnb.

Astfel, pe patru nopți proprietarul cere 7.596 de lei și o garanție de 2.500 de lei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce se întâmplă cu gazonul Cluj Arena după Untold? Tișe: „Nu fac pe polițistul, nu se instalează scena fără sume consistente garanție”

Un nou concept creativ la UNTOLD: Phoenix, personajul principal al acestei ediții. Lista artiștilor care vor urca pe cele 8 scene ale festivalului!

Etichete: untold cazare turisti
Ultimele Stiri
abonare newsletter