Economie

Lovitură pe piața IT! O companie din Cluj își închide sediul. Aproape 200 de angajați sunt afectați

O companie de IT își închide sediul din Cluj-Napoca, iar aproape 200 de angajați vor fi afectați de această decizie.

Compania Telenav își închide sediul din Cluj / Foto: officelovin.com Compania Telenav își închide sediul din Cluj / Foto: officelovin.com

 

 


Telenav, Inc. și-a notificat angajații miercuri cu privire la intenția de a-și închide sediul din Cluj până la finalul anului 2024, au confirmat reprezentanții companiei pentru economedia.ro

 


Activitatea companiei ar urma să se mute în SUA și China. Reprezentanții companiei au susținut că „Telenav a luat această decizie dificilă din cauza mediului macroeconomic dificil”, dar și că sunt recunoscători pentru contribuțiile echipei din Cluj.

Cei 172 de angajați care sunt afectați de această decizie vor primi un „pachet de sprijin cuprinzător”.


Citește întreaga știre pe economedia.ro.

Mai multe companii multinaționale din sectorul IT au anunțat disponibilzări ale angajaților încă de la începutul anului. Fenomenul a provocat un val de teamă și în rândul IT-iștilor români.


La valul de concedieri al marilor companii IT precum Google, Microsoft și Twitter s-au alăturat și companii din România, însă în număr mai redus. Printre firmele din industria IT care au concediat angajați în România la începutul anului se numără Vodafone, Playtika, Oracle și Electrolux.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: officelovin.com

CITEȘTE ȘI:

Val de teamă în rândul IT-iștilor români, după concedierile din Vest. Mai multe companii IT au anunțat disponibilizări

abonare newsletter