Economie

Un analist de procese financiare poate câștiga până la 1.300 de euro net pe lună. Cluj, între județele cu cele mai multe locuri de muncă

Un angajat pe poziţia de analist de procese financiare câștigă în medie 900-1.300 de euro net pe lună. Județul Cluj se află printre zonele cu cele mai multe locuri de muncă disponibile.

Un angajat pe poziţia de analist de procese financiare câștigă în medie 900-1.300 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com Un angajat pe poziţia de analist de procese financiare câștigă în medie 900-1.300 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit datelor BestJobs, scrie zf.ro, un angajat pe poziţia de analist de procese financiare are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună.

 


Cele mai multe locuri de muncă pentru poziția de analist de procese financiare se găsesc în București, Cluj și Timișoare.

Responsabilităţile unui analist procese financiare diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi o diplomă de licenţă în finanţe, economie sau într-un domeniu conex şi capacitatea de a recunoaşte implicaţiile financiare ale deciziilor şi strategiei de afaceri.


Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament reţea clinici medicale private, prime de sărbători, cursuri şi traininguri, vouchere anuale de vacanţă.

„De la începutul anului, cele mai multe oferte de joburi au fost în vânzări, management, inginerie şi financiar/contabilitate, iar din numărul total de cereri 9% sunt în financiar/contabilitate, ceea ce confirmă interesul sporit pentru acest domeniu. Responsabilităţile unui analist procese financiare diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi o diplomă de licenţă în finanţe, economie sau într-un domeniu conex şi capacitatea de a recunoaşte implicaţiile financiare ale deciziilor şi strategiei de afaceri. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în materie de procese OTC, ce au capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu şi abilitatea de a executa şi optimiza procese operaţionale. În prezent, regăsim cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii în Bucureşti, Cluj şi Timişoara şi oferta salarială medie este de 900-1.300 euro/lună”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cât câștigă în medie un team lead visual content? Cluj-Napoca, în topul zonelor cu cele mai multe locuri de muncă

Indemnizația de șomaj și beneficiile de asistență socială se majorează. Bugetul este de aproape 1 miliard de lei

abonare newsletter