Economie

Ieftinirea carburanților. Cât costă un litru de benzină sau motorină la pompă în Cluj-Napoca?

După mai multe luni de la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență dată de Guvern care prevede compensarea cu 50 de bani a prețului la benzină și motorină, prețurile la carburanți au continuat să scadă.

După mai multe luni de la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență dată de Guvern care prevede compensarea cu 50 de bani a prețului la benzină și motorină, prețurile la carburanți au continuat să scadă/ Foto: pixabay.com După mai multe luni de la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență dată de Guvern care prevede compensarea cu 50 de bani a prețului la benzină și motorină, prețurile la carburanți au continuat să scadă/ Foto: pixabay.com

 

 


Premierul Nicolae Ciucă a anunțat la sfârșitul lunii iunie că prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni.

 


În prezent, compensarea cu 50 de bani a fost prelungită până la finalul lui 2022.

Prețurile carburanților în benzinăriile din Cluj-Napoca

Prețurile carburanților din benzinăriile din municipiul Cluj-Napoca, dar nu numai, se pot verifica online pe site-ul Monitorul Prețurilor.


Prețul carburanților standard se comercializează, miercuri, 5 octombrie, în România cu prețuri cuprinse între 6.50 lei/l și 8.03 lei/l, scrie antena3.ro

Prețul carburanților, 5 octombrie, la benzinăriile de pe Calea Turzii.


Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro

 

CITEȘTE ȘI:

Compensarea prețului la carburanți ar putea rămâne doar pentru motorină, NU și pentru benzină!

Măsura plafonării prețului la carburanți ar putea fi prelungită! Premier: Săptămâna viitoare vom lua o decizie

Ultimele Stiri
abonare newsletter