Economie

Banca Transilvania a preluat Țiriac Leasing. Undă verde de la Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania SA intenționează să preia Țiriac Leasing IFN SA.

sediu Banca Transilvania. Sursa foto: depositphotos.com sediu Banca Transilvania. Sursa foto: depositphotos.com

 

Banca Transilvania SA este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, care include și o serie de societăți comerciale și instituții financiare nebancare. Grupul Banca Transilvania oferă o gamă variată de servicii financiare, incluzând servicii bancare pentru persoane fizice și persoane juridice, servicii de investiții financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinanțare și factoring.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Banca Transilvania SA oferă clienților săi, persoane fizice sau juridice, produse și servicii bancare, în conformitate cu autorizația emisă de Banca Națională a României. De asemenea, Banca Transilvania SA este listată la Bursa de Valori București începând cu anul 1997.

Țiriac Leasing IFN SA este o instituție financiară nebancară ce activează pe piața serviciilor financiare, prin acordarea de finanțare pentru autovehicule (preponderent) și echipamente, prin leasing financiar și, într-un volum foarte redus, prin credit.


„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidential”, arată Consiliul Concurenței.

CITEȘTE ȘI:

Banca Transilvania a cumpărat Țiriac Leasing. Pas strategic pentru întărirea poziției pe piața de leasing auto

Banca Trasilvania deschide o bancă și în Republica Moldova: „Vrem să replicăm în Moldova ce am făcut în România”

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare și-a deschis birou la Cluj. „Clujul pune România pe harta tehnologiei în Europa. Vrem să fim aici”

abonare newsletter