Auto

Românii își vor putea comanda noul Dacia Jogger de 1 decembrie

Dacia a anunțat că noul model Jogger va putea fi comandat de miercuri, 1 decembrie 2021.

Noul model Dacia Jogger poate fi comandat de 1 decembrie Noul model Dacia Jogger poate fi comandat de 1 decembrie


Noul vehicul de familie al gamei Dacia, Jogger poate fi comandat în întreaga reţea de agenţi autorizaţi ai mărcii iar primele livrări sunt programate în luna martie 2022.

Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internaţional al Mobilităţii de la Munchen, Jogger este disponibil pe piaţa din România în două configuraţii - cu 5 şi cu 7 locuri - şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort. Acestora li se adaugă, încă de la lansare, o serie limitată, intitulată „Extreme", care cuprinde elemente de design specifice.

Jogger dispune de două motorizări: propulsorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop şi sunt conforme normei Euro 6D Full.

Preţurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configuraţie cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configuraţie cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

În ceea ce priveşte Seria Limitată „Extreme”, aceasta afişează preţuri cuprinse între 16.800 Euro (TVA inclus) în cazul variantei cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configuraţia cu 7 locuri şi motorizare TCe110. Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km.

Jogger este al patrulea pilon al strategiei produs a mărcii Dacia. După micul vehicul urban 100% electric (Spring), hatch-back-ul Sandero şi SUV-ul Duster, Jogger oferă o noutate în segmentul vehiculelor de familie de până la 7 locuri. Jogger ar urma să înlocuiască modelul break Dacia Logan, care deja nu se mai produce, precum şi modelele Dakker şi Lodgy, care vor fi de asemenea retrase.

CITEȘTE ȘI:

Noile modele Dacia: așa arată, acestea sunt dotările! Dar cât costă?! Veste proastă pentru iubitorii de diesel

Vezi cum arată NOILE MODELE DACIA? Logan, Sandero și Stepway au ajuns la a treia generație. - GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter