Artă & Cultură

S-au pus în vânzare biletele de o zi pentru festivalul Neversea 2022. VEZI oferta organizatorilor

Începând de joi, 12 mai, fanii Neversea au ocazia să achiziționeze bilete de o zi pentru cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea.

Doritorii au la dispoziție două variante de bilete de o zi/ FOTO: Neversea - Facebook Doritorii au la dispoziție două variante de bilete de o zi/ FOTO: Neversea - Facebook

 

Organizatorii festivalului Neversea au pus în vânzare joi, 12 mai, biletele de o zi pentru festivalul care se va organiza în perioada 7-10 iulie 2022.


 

Doritorii au la dispoziție două variante de bilete de o zi: General Access, la prețul de 37 de euro + Taxe sau VIP, la prețul de 104 de euro + Taxe. Fanii își vor putea alege o zi din cele patru, în care să danseze până în zori pe muzica artiștilor preferați pe plaja Neversea. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali, în perioada 7-10 iulie. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar. 

Abonamentele pornesc de la 134 de euro

ABONAMENTELE PORNESC DE LA 134 DE EURO + TAXE ȘI POT FI CUMPĂRATE ȘI ÎN RATE, PRIN APLICAȚIA EXTASY:


Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, pornesc de la 134 de euro + taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente și în rate, exclusiv prin Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.

Abonamentele General Access costă 134 euro + taxe, cele General Access Risk Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.


Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea de anul următor.

Organizatorii spun că vor anunța în curând alte nume noi care vor urca pe scenele festivalului Neversea. Mai multe informații sunt disponibile pe neversea.com.

Despre Neversea

Neversea este cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali. Ei vor întreține distracția pe The Island of Dreams, timp de 4 zile și 4 nopți.  

 

 

CITEȘTE ȘI:

Steve Aoki, pe scena principală la Neversea 2022: „Nu va lipsi cel mai așteptat moment al său, când aruncă torturi în mulțime”

Noi artiști confirmați la Neversea 2022: Alesso, cel care a colaborat cu Katy Perry pentru „When I'm gone”, pe scena principală

abonare newsletter