Artă & Cultură

Peste 1.000 de fani UNTOLD au participat la avanpremiera aftermovie-ului! Când vor fi disponibile următoarele abonamente?

Peste o mie de fani ai festivalului Untold au fost prezenți la cinematrografele din Cluj și București pentru lansarea aftermovie-ului. În curând vor fi scoase la vânzare 10.000 de abonamente.

Scena principală UNTOLD/FOTO: Captură ecran aftermovie - Youtube Scena principală UNTOLD/FOTO: Captură ecran aftermovie - Youtube

 

 


Organizatorii festivalului promit o ediție specială în 2023, spunând ca va fi mai grandioasă decât cele anterioare. Totodată, au afișat noua listă  de prețuri a abonamentelor, urmând să anunțe primi artiști în această săptămână.

„Unul dintre cele mai așteptate momente pentru fanii festivalului UNTOLD este aici. A fost lansat aftermovie-ul ediției 2022. Peste o mie de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă aseară avanpremiera aftermovie-ului care a avut loc simultan, în București (Cineplexx - Băneasa Shopping City) și în Cluj-Napoca (Cinema Florin Piersic). 


Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 360.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2022 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 13 minute de amintiri.

Lumea fantastică a experienței UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de echipa video, care a adunat toate energia festivalului în 80 TB (terabytes) de conținut. Sunt imagini incredibile, unice, de neuitat pentru cei peste 360.000 de participanți la cel de-al șaptelea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K. 


Creatorii UNTOLD pregătesc pentru 2023 o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit fanii în cele șapte ediții de până acum. În această săptămână, organizatorii vor dezvălui și numele primilor artiști care vor urca pe scena principală a festivalului anul viitor. 

10.000 de abonamente, la vânzare pe 28 noiembrie

Pentru 10.000 de fani ai festivalului, care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2023 începe pe 28 noiembrie, cu a doua etapă de vânzări. Doar cei care se înscriu până atunci pe site-ul festivalului pot achiziționa abonamente la prețuri speciale, după cum urmează:


  • General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 de euro + taxe)
  • General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 de euro + taxe)
  • VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 de euro + taxe)

În 2023 universul UNTOLD își va deschide porțile între 3 și 6 august în Cluj-Napoca”, au transmis oficialii UNTOLD.

CITEȘTE ȘI:

Parcul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală se deschide pe 25 noiembrie! Care sunt pricipalele atracții

10.000 de abonamente la UNTOLD 2023, scoase la vânzare în seara lansării aftermovie-ului

Ultimele Stiri
abonare newsletter